Myytävät tuotteet

Kaikkien myytävien tuotteiden tilaukset ja tiedustelut voit tehdä Virtamies Veli-Pekka Bäckmanille virtamies@virtamies.fi tai puhelimitse 0505901541

Myytävät julkaisut

Myynnissä on useita Virtamiehen kirjoittamia, kuvittamia tai toimittamia kirjoja, niin aikuisille kuin lapsille (ja lapsenmielisille). Kirjat on pääosin kustantanut Marras Workshop. Useita nimikkeitä voi löytyä vielä kirjakaupoista.

Tutustu julkaisuihin ja tilaa suoraan Virtamieheltä Luettavaa-sivulla. Lehtileikkeitä ja kirja-arvosteluita löytyy Galleria/Mediassa -sivulta.


Myytävät äänilevyt

Myynnissä on tietenkin lähes koko Virtamiehen äänitetty musiikkituotanto. Levytkin on pääosin kustantanut Marras Workshop. Osa varhaisimmasta tuotannosta on jo harvinaisuuksia ja niitä kannattaa metsästää levyantikvariaateista.

Tutustu äänitteisiin ja tilaa suoraan Virtamieheltä Kuunneltavaa-sivulla.


Kuvataidetta

Virtamiehen piirroksia, maalauksia ja grafiikkaa voit ihailla Katseltavaa/Maalauksia ja piirroksia-sivulla. Sieltä löytyy myynnissäolevien teosten tiedot ja hinnat. Jos haluat omaan käyttöösi tilausteoksen: käyntikortin, postikortin, kutsun, exlibriksen, sukupuun tai muotokuvan, katso tarjontaa sivulla Tuotteet & Palvelut/Kuvituksia ja designia-sivulta.


Bergqvist & Nilsson 1880-luvulta

Myynnissä upea antiikkipiano!

Täydessä terässä!

Tämä kaunis Bergquist & Nilsson -piano on 1880-luvulta ja kunnostettu vuonna 2005.

Hinta 1.900,00€ (tai tee tarjous)

Lisätiedot: Virtamies Veli-Pekka Bäckman virtamies@virtamies.fi tai puhelimitse 050 5901541