Etusivu

P u o l i   v u o s i s a t a a   H y v ä ä    P o r e t t a !

Virtamies V-P. Bäckman (HuK, kiviseppäartesaani, s. 1969) on tyrvääläinen taiteilija ja käsityöläinen, joka toimii muusikkona (piano, kitara, laulu), vokaalimusiikin ja musiikkiteatterikappaleiden säveltäjänä, pianonsoiton ja latinankielen opettajana, kuoronjohtajana, koottavien pienoismallien suunnittelijana, kuvataiteilijana ja graafikkona, taidekivenhakkaajana, teatterivaatteiden suunnittelijana ja ompelijana, hatuntekijänä sekä kirja- ja levykustantajana.  Viime aikoina Virtamies on keskittynyt erityisesti oman limonaaditehtaansa tuotekehittelyyn.

Virtamiehen limonaaditehtaan oivallisuuden voit tarkistaa seuraavasta raportista: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Virtamiehen verkkokauppaan tästä linkistä!

Jäsentääkseen toimintaansa tarkoituksenmukaisimmalla tavalla, V-P. Bäckman käyttää pseudonyymejä Virtamies, Pekka Bäckman, The Incredible Kekka, Pekka-setä, Wenni B. ja Knut Adolph Sursill. 

Virtamies V-P. Bäckman/ Fluviana Oy
virtamies(at)virtamies.fi
+358 50 5901541


CHAGALL -musikaali

Sävellys V-P. Bäckman, libretto. T. Ihalainen (Longoksen romaanin mukaan)

Tyrvään Pappilan Kivinavettagalleria/ Art Pappila

Ainutlaatuinen Chagall-näyttely ja musikaali on koronatilanteen vuoksi siirretty kesälle 2021.

Lisätietoja näyttelyn ja näytäntöjen aikataulusta päivitetään tilanteen tasaannuttua.


Apt. Bäckmanin KÄSIHUUHDE, lasipullo, 250ml

Hinta suoramyynnissä 10,00€ (sis. alv 24%)
Hintaa jälleenmyyjille voi tiedustella tehtaalta.

Koronavirus on saatava talttumaan! Tyrvään piirikunnan apteekkari O.A. Bäckmanin hengessä limonaaditehtaan väki on luonut uuden tuotteen, jolla tartuntavaaraa voi hillitä pitämällä kädet puhtaana. Tuote on pieni paikallinen valmiste ja se on pakattu kierrätettävään lasipulloon.

ENSIERÄ ON LOPPUUNMYYTY! Toisen erän valmistumistaa hidastaa raaka-aineiden rajoittunut saatavuus maassamme. Lisää käsihuuhdetta päästään kuitenkin mitä todennäköisimmin tekemään vielä huhtikuun 2020 aikana. Ennakkotilaukset Virtamies V-P. Bäckmanilta p. 050 5901541.

Yläpalkista voit klikata itsesi tuotteen omalle sivulle!