Mistä on pienet limonaadipullot tehty?

Hunajasta, inkivääristä, sitruunasta, sokerista, vedestä, hiilihaposta, lasipullosta, patenttikorkista, sinetistä ja etiketistä.

Hunajaa Virtamies kaataa limonaadikattilaansa niin rapean määrän, että ihan hirvittää. Todennäköisesti mikään juoma maailmassa ei sisällä yhtä paljon hunajaa kuin Apteekkari Bäckmanin inkiwäärilimonaadi; ei ainakaan lähituotettua tyrvääläistä mesiherkkua!  Ja tämän huomaa mausta.

Inkivääri potkii juomassa aivan omalaatuisella tavalla. Valtava on se inkiväärikuorma, joka Virtamiehen limonaaditehtaalle viikottain tuotetaan. Nimenomaan hunajan ja inkiväärin suhteen pitää todeta, että tässä limonaadissa raaka-aineita ei säästellä.

Sitruuna ja sokeri tasapainottavat kokonaisuutta. Vettä on lisätty tarpeellinen määrä, eikä yhtään enempää. Juoma on siis tiivis ja maultaan voimakas, perinteisiin limpsoihin verrattuna juoma on kuin likööriä. Sitäkään ei hotkaista huikalla huiviin, vaan jaloa juomaa siemaillaan kynttilänvalossa.

Nautinnon kruunaa parahultainen määrä hiilihappoa, joka aikaansaa hauskan poksahduksen kun sinetin pois kuorittuasi avaat posliinisen patenttikorkin. Pidäthän juomaa pakastimessa 20 minuuttia ennen sen nauttimista! Pieni siro limonaadipullo pukeutuu tällöin lumikuningattaren huurteiseen huntuun ja tarjoaa raikkaimman nautinnon.

Etiketti kertoo sen, mistä puheena oleva limonaadinvalmistus kumpuaa: ammoisen Apteekkari Bäckmanin pyrkimyksistä tuottaa asiakaskunnalleen puhdasta hyvänolontunnetta, ikään, näköön säätyyn tai sukupuoleen katsomatta. Salmiakkiruudun muotoinen etiketti on kuin ikkuna saunaan, jossa voit peseytyä sisältä ja ulkoa!

Tästä on pienet limonaadipullot tehty!

Limonaadipuoti aukaisee ovensa

Virtamies avaa marraskuun 1. päivänä pienen limonaadipuotinsa Tyrvään Prykiin, Vammalan Marttilankadulle, N:oon 13. Tervetuloa maistiaisille ja ostoksille! Limonaadin lisäksi tarjolla on Virtamiehen tuotantoa koko laajuudessaan: kuvaa, säveltä ja sanaa. Avajaispäivinä elävää musiikkia Prykillä  esittää Virtamies Bäckman yhdessä Venla Ritasen kanssa. Samalla voit tutustua mainion Marko Vesterbackan luotsaaman kirjakustantamo Warelian aikaansaannoksiin.

Avajaiset 1.-2.11.2018 ko 10-20.
Tervetuloa!

Virtamies V-P. Bäckman
Virtamies Bäckmanin Limonaaditehdas
Fluviana Oy